Algemeen praatje - Reisverslag uit Edessa, Turkije van Trijntje Pasma - WaarBenJij.nu Algemeen praatje - Reisverslag uit Edessa, Turkije van Trijntje Pasma - WaarBenJij.nu

Algemeen praatje

Door: Grutte

Blijf op de hoogte en volg Trijntje

19 September 2005 | Turkije, Edessa

Hallo allemaal hoe is het daar? Hier gaat alles prima. Onze darmen zijn wel eens een beetje van slag maar voor de rest niks aan de hand buiten die hitte dan. Wilma en Minne en Siebe bedankt voor het afbreken van de Lispeltuut volgend jaar ben ik er weer bij hoor. En Hennie heb ik al een nota van Kuiken van de garage ? Of is het bedrag schrikken dan mag jij hem wel houden.
En pa en ma Klaassen leuk dat jullie ons op de voet volgen. Wel even Conny haar instrukties goed opvolgen en alles weer een beetje netjes achterlaten hoor. Jongens allemaal de groetjes en tot mailens. Trijntje (Conny) Oh ja als er wel eens een vreemd teken in de mail of berichten staat dan komt dat omdat de i hier op een andere plaats zit en dat heeft dit als gevolg ı

• 19 September 2005 - 18:18

Jelle En Renske:

Hoi Tryn,
    is my dat even skrikke as je de kompjoeter nei in pear dagen wer ris oansette. Dit giet ús hiel wat ynternettikken kostjen, kinst dêr even rekken mei hâlde. It is wol geweldich om te lêzen wat jim allegear meimeitsje. Wy binne krekt werom fan it wykeintsje Seelân, moai waar, wetter, strân, it koe net better. Tjits hat har in gat yn de kop fallen, mar dat is net ynteressant neffens harsels. Dit hie wol as gefolch dat ik hast fan myn stokje gong en alles derút spuid haw (yn de tún fan de resepsje). Mar we binne wer feilich thús, beppe is wer in pear kilo lichter nei it ritsje by Jelle yn auto!
    Noch in fraachje: wy binne net nijsgjirrich hear, mar wa is de mystery man 'Marius'? Is der wat dat wy noch net witte, hiest it ek al oer in twadde husband!?

groetsjes Renny en de rest

• 20 September 2005 - 06:22

Hennie:

Hoi Conny en Tryn

It is hjir moarns in drokte fan belang
    Myn keamergenoate en ek sommige oaren lêze altyd efkes mei.
    Wat de rekken fan Kuiken oangiet
    Oant no ta wie dy der noch net
    Sneon hat Gerrit west mei blommem omdat ik 50 waard
    It wie tige slagge sneon en it wie let mar fierder neat te klijen
    Oant in oare kear

• 20 September 2005 - 16:02

Rennie En Rino:

Ik hoop Grutte dat je het goed vindt dat ik je mail adres heb gekregen.
    Het is hartstikke leuk om je op je reis via de P.C. te volgen .
    Het hoogste punt van ons huis is bereikt en de vlag staat erop. Het is denk ik al een heel eind klaar als je weer terug komt.
    Het is fantastisch om te lezen wat je allemaal meemaakt. Wij hebben niets gehoord zaterdag nacht ,en als het wel zo was was het ook niet erg.
    Als Hennie het niet gezegd had, hadden we het niet geweten. groetjes van Rino en Rennie.

• 20 September 2005 - 16:07

Rennie En Rino:

Ik hoop Grutte dat je het goed vindt dat ik je mail adres heb gekregen.
    Het is hartstikke leuk om je op je reis via de P.C. te volgen .

• 20 September 2005 - 19:37

Tjipke, Baukje En De Kids:

Hoi Tryn en Conny,

Weten jullie zeker dat Marco Polo ook zo is gereisd? Ik dacht vanuit Syrië gelijk maar rechtdoor op naar China. Maar het zal wel goed zijn zo. Mooi dat het bij jullie lekker warm is, of is het te heet? Bij ons begint het s'avonds alweer snel donker te worden. Verder met ons Bildkers alles goed, behalve dat Femke de griep heeft. Ik zal nu naar beneden gaan om haar gezelschap te houden. (had ik beloofd)
    Veel succes op de verdere reis en we blijven jullie volgen. Groeten van Tjipke, Baukje, Tjalling, Gerrit en Femke

• 21 September 2005 - 07:51

Adri Terlouw:

hallo Tryntsje,

Vandaag voor het eerst op je site. Leuk dat we je zo volgen kunnen. Vorig jaar oktober waren wij ook bij Simon de Pilaarheilige en in Aleppo. Ik zag het zo weer voor me. Hier is het zondag a.s. startzondag. Antakia hopen wij ooit ook nog eens te zien. Het is het Antiochië uit Handelingen en één van de bakermatten van het christendom. Let goe op wat je eet; vooral (niet goed) geroosterd kippevlees kan fataal zijn. Wij zijn er destijds 10 dagen ziek van geweest. Goede reis verder.
    Adri