Algemeen
Door: Grutte
Blijf op de hoogte en volg Trijntje
07 November 2005 | China, Peking
Brecht nog fan herte lokwinkse mei dyn jierdie en Jan moarn een mooie dei tawinske.
We zijn nu in Xi 'an en het einde komt in zicht. Alles gaat prima tot nu toe, wel eens een verkoudheidje, de hele groep heeft het nu bijna te pakken maar oke we laten ons niet kennen.
Agatha woensdag sterkte , gelukkig de laatste kuur en vooral de noas foarut .
Jouw beschermengeltje heeft mij goed geholpen dus ik hoop dat mijn kaarsjes en bij de boedha's zijn het wierookstokjes ook voor het gewenste effekt zorgen. Hebben jij en Wilma al een dag gepland???
De groetjes weer aan iedereen en Oant sjen.
(komt nu echt in zicht)
07 November 2005 - 18:24
Jelle En Renske:
Hoi grutte,
ik hear dy al hielendal laitsjen ast yn sa'n heech smel bêd klimme moast!
Juster hawwe heit en Brecht harren jierdei fierd, it wie wol gesellich.
Ik haw hjoed even mei Tj. har juf praten, se sit net echt lekker yn har fel op dit moment. Foarige wike moast se sa gûle en woe se wer mei nei hûs. En se wurdt hiel memmich ynienen. Dat binne wy net echt fan har wend. It wie juf ek al opfallen mar it is hiel lestich om der achter te kommen wat der no mis is. Se kin de lesstof wol oan mar se wurket net sa goed troch, te nijsgjirrich! Miskien dat dat har dwars sit, want ja dan wurdt der wol ris even op har foetere.
Gelokkich hat se wol in hiele leave juf. Se soe moarn even mei har prate, ik hoopje dat it wat helpt.
Mei ús Ym is alles goed, wol lilk sa no en dan, mar dat heart der al in bytsje by.
En wat der út myn búk komme moat, ik wit it net! It giet need dêrbinnen. Kinst no soms sjen dat de hiele búk hinne en wer giet. We sille noch even geduld dwaan moatte.
No dat wie it earst wer.
Oant gau!
Renny -
07 November 2005 - 20:33
Ina Boersma:
Ik heb nog een berichtje gestuurd op dag 49 / 31 okt. Ik zat die te lezen en je weet wel ...... -
08 November 2005 - 10:24
Wilma:
Niet te geloven, slaapt met vijf chinezen in een coupe!! En Michiel........
Ja die heeft het nakijken natuurlijk. En wat een geluk dat je weer in de bewoonde wereld komt. Chocola, snoep, dat wordt bunkeren! En de foto is gezien hoor, leuke "soepjurk" misschien de nieuwe bedrijfskleding? We zien uit naar je thuis komst en voor de laatse dagen China: nog heel veel plezier, lekker snobje, en wie weet nog een keertje tot mailens. -
08 November 2005 - 15:13
Agatha:
Trijn ik ben blij weer wat van je te horen. Lekker stoffig daar geen wonder dat de mensen verkouden worden. Wel leuk die treinreizen door China en dan ook nog met 5 Chinezen, dan komt de beschermengel toch van pas. Je bent een kanjer slapen met 5 heren ik doe het je niet na. Morgen de laatste kuur ik ben er klaar voor. Ik ben goed hersteld van de vorige kuur. Zondag 2 uren gewandeld en dan is de conditie goed. Ik zie er naar uit om je verhalen te horen en te zien d.m.v. foto's. We plannen snel een dagje Boksum, na de reis gambia. Trijntje nog heel veel plezier de laatste dagen en tot horens. Veel liefs en een dikke tut agatha -
12 November 2005 - 10:48
Hennie:
Trijn,
Ik haw hiel lang net in reaksje set.
Der binne tefolle minsken dy't roppe dat se nea safolle fan de famylje witten ha dus ik tocht mar efkes net tefolle neis
Siebe en ik helje dy fan Schiphol sadat alle kadootsjes yn e auto kinne en se net yn e rechsek hoege
Tot moarntemiddei op schiphol -
13 November 2005 - 10:49
Buurvrouw Renny:
Ik wil oare Renny even laten weten dat ik het een byzonder gesprek vond wat we uit de kerk samen hadden . -
13 November 2005 - 10:55
Buurvrouw Renny,:
Trijntje,
Welkom thuis! vanmiddag aankomen op Schiphol. Ik zal je verhalen via de mail missen. Het was ontzettend leuk, ik heb er veel plezier aan beleefd.
Morgen moet ik rustig aandoen in huis. Als de
muziek hard aanstond dacht ik steeds, o.ja. het kan nu wel! Vanaf nu
ga an we weer de muziek zachter zetten.
Met plezier hoor!
Het heeft me alleen verbaasd hoevaak ik er
onbewust rekening mee
hou. Dat merk je pas als iemand er langere tijd niet is. (ik tenminste)
De hartelijke groeten en wie weet tot vanavond.
Renny, ook de groeten van Rino.