"Afscheid" collega's
Door: Grutte
Blijf op de hoogte en volg Trijntje
10 Augustus 2005 | Nederland, Boksum
12 Augustus 2005 - 06:52
Hennie:
Prachtige foto van je collega's
Ze kennen je goed maar niet goed genoeg
twee kilo drop is niet genoeg voor 65 dagen
Meer zal echter niet gaan i.v.m de toegestane hoeveel bagage dus dit wordt afzien -
15 Augustus 2005 - 13:13
JCB:
Trienstje, gaast nou hast us fut. De loopst nog maar steeds deur die bank heen te balken. Se krije wij nooit een keer rust.
't Is trouwes wel mooi dast drop metkrijst, want dan bist temesen even stil. Das oek wel lekker vur de rest vant reisgeselskap. (niet de drop, maar dast even stil bist) En hou die arabieren en dat andere spul inne gaten, want voor dast ut weest kanst weer een paar maanden verlof nimme.
O ja, en niet te vergeten: Goeie reis. -
26 Augustus 2005 - 17:55
Wilma:
Nog een paar dagen en dan is het zover. Het afbreken van de Lispeltuut moeten we nu zonder jou doen en zonder die enorme droppot die je altijd mee neemt! Die 21 zakjes met drop, elke dag drie! is natiuurlijk lang niet voldoende. Afkicken dus! Voor de laatste voorbereidingen, succes! en we houden je in de gaten! -
28 Augustus 2005 - 18:42
TBP:
he ouwe seun wilst niet se seure, sist my nog misse TBP -
29 Augustus 2005 - 18:53
Anneke De Vries:
Hallo Trijntje,
Leuke foto van het team uit Harns..ben ik blij dat er niet meer werkzaam ben..sinds wanneer zijn jullie verplicht hoofddoekjes te dragen?
Heel veel plezier de komende maanden..geniet ervan.
Tut Anneke
Ps. ik zal je zeker blijven volgen, je staat al bij de favorieten -
05 September 2005 - 11:26
Agatha:
Hallo Trijn,
Toch op de website gekomen het ziet er prachtig uit vooral de collega's met hoofddoek. Kan de ABM AMRO nog iets van leren. Wij kijken met spanning uit naar je reisverslag. De foto's kunnen bijna niet mooier als de foto van de collega's. Heel veel reisplezier! je zult ons missen Liefs Agatha