Sucre zaterdag 30-10-2010
Door: Grutte
Blijf op de hoogte en volg Trijntje
31 Oktober 2010 | Bolivia, Sucre
Tussen de groepen zit wel wat ruimte want ja anders heb je natuurlijk last vd muziek van de volgende groep. Pasma,s uit Sint Anna de volgende groepen waren wat voor jullie. Muziek instrumenten aan de mond en op volle kracht blazen, niks niet pianissimo. En dan ook nog eens omhoog lopen. En Gerrit op de pauken en trommels werd ook met de nodige kracht geslagen. Lekker erop los rammen. Het staat op de film, dus ooit kun je het horen. Of het muzikaal nu ook helemaal je van het was, daar kan ik absoluut niet over oordelen. Je ziet ook hier de nodige monden heen en weer gaan, ik veronderstel dat er hier ook cocablaadjes in de mond zitten, zodat je langer door kunt gaan zonder vermoeid te raken. Onze oren piepen na afloop, maar het is leuk om mee te hebben gemaakt.
Adios Trijntje
01 November 2010 - 13:25
Eva:
Haa die grutte en conny
Wij kunnen alle verslagen bijna niet bijhouden.
Volgens ons hebben jullie alleen maar tijd om kerken te bezichtigen en daarna ons dat weer te mailen. We lezen het allemaal graag hoor en volgen jullie goed. Groetjes van Cor, Eva, Sanne en Jelmer -
01 November 2010 - 14:04
Ingrid Rijskamp:
Jeetje wat weer een verhalen zeg. Ik heb de indruk dat je hier wel wat meer toeristen hebt. Leuk allemaal om te lezen en gelukkig ben je weer wat opgeknapt. Jullie hebben ook wel steeds lekker weer begrijp ik. Lekker genieten hoor. -
01 November 2010 - 19:47
Ietsje Koopmans:
Alweer 5 verhalen verder, ik heb de verhalen aangemeld voor mijn mail, dus na een aantal mailtjes maar weer even lezen.
Dat jullie zo benauwd kunnen worden van die hoogtes, dat is wel heel vervelend zeg. Ik krijg het al benauwd als ik er aan denk. Wat een belevenissen zeg. In die bussen en die vlaktes echt niet te filmen (voor jou wel hoop ik).
Op het werk hadden wij vandaag een top bezetting. Ingrid van A. is weer terug van haar verlof en inmiddels zijn Jantina v.d. Zee en Rika Bos ook ingewerkt. Dus personeel genoeg zou je denken. Maar hoe meer mensen hoe minder in de groep vaak. Ook hebben wij vandaag een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ieder geval voor 2 maanden. Gedetacheerd.
Leuke meid. Morgen werkoverleg. Natuurlijk ben jij blij dat jij daar even niet bij hoeft te zijn. Daarna gaan er een aantal naar Hilbrand zijn zoon bewonderen.
Nou ben jij ook weer een beetje op de hoogte vanaf de Rabo.
De groeten heb ik gedaan aan iedereen die het heeft gehoord...
Geniet van jou verdere reis!
02 November 2010 - 14:02
Trijntje:
Wow wat een veranderingen. Hillebrand gefeliciteerd met jullie zoon. En ik begrijp het al , als ik terugkom is er geen stoel meer vrij.
Mei freonlike groetnis -
03 November 2010 - 18:01
Pasma's ût St.Anne:
We kijken uit naar je muzikale filmpje;) -
05 November 2010 - 11:30
Pasma's ût Sint Anne:
ps: het klonk vast niet zo mooi als bij ons jubileumconcert;)