Jierdei Mem
Door: Grutte
Blijf op de hoogte en volg Trijntje
15 November 2010 | Peru, Lima
Conny en ik zijn ons laatste weekje samen ingegaan. Vanmiddag vertrekken we naar de kust voor nog een paar daagjes zon in Ancon.
Zaterdag hebben we afscheid genomen van de groep Cees, Esther, Judith en Ineke vlogen naar Nederland. Jos en Hans hadden nog een verlenging in de amazone en Pegie vloog nog naar de Galapagos. Allemaal een andere kant op dus.
Freddy onze reisleider voor 2 maanden vloog naar Ecuador, naar huis voor hem.
Groetjes en oant sjen XXX Tryn
16 November 2010 - 12:25
Femke:
Ha grutte,
Je hebt wat gemist zondag, bijna alle visite die kon komen is allemaal 's ochtends langsgeweest...
Op een gegeven moment moesten we dan ook een beetje stoelen dans doen, het was een gezellige drukte van belang! Wel een beetje sneu voor HJ, nu kon hij niet rustig aan de familie Pasma wennen, maar werd gelijk overvallen door alle broers van pa en het overgrote deel van mijn neven en nichten:p Volgens mij valt het nog redelijk mee met de hoeveelheid chocolade die beppe heeft gekregen. Je hebt er zelf in ieder geval een aardige bijdrage aan geleverd;)
Jullie mogen je best als echte hollanders gedragen hoor, tis logisch om waar voor je geld te willen:)
Nu maar lekker genieten van de zon en volgende week in het Chili/Argentinië avontuur met Hennie stappen.
Liefs -
16 November 2010 - 13:08
Renny:
Hoi grutte,
it wie in hiele reunie. Wol gezellich!
Beppe siet as in keninginne op de stoel en joch ynstruksjes. It falt ek net ta om it út hannen te jaan.
En it wienen diskear in protte blommen.
Ik leau net dat Hennie pipernuten meinimt, gjin plak mear. Spitich!
Wy binne wol al hielendal yn Sinteklazesfear. Se hawwe al in kear de skoech opsetten. Der wurdt no hurd wurke oan de knutselskoech fan de Plus. Tjitske fielt har dêr no te grut foar, dy doch net mear mei.
Moarn wol se mei twa freondintsjes nei stêd om kadootsjes te heljen. Hjoed moatte se op skoalle lotsjelûke. Se sille mei de trein en wolle dan by de Mac ite. Ik sil bliid wêze as se dan wer feilich thús is.
Tútsje fan allegearre