Effe een kort praatje
Door: Grutte
Blijf op de hoogte en volg Trijntje
20 Oktober 2010 | Peru, Arequipa
ik wilde vanavond nog even wat foto´s op de site zetten maar helaas de computer is weer reuze traag.
We zijn net terug van de trip naar de Colca Canyon en ja we hebben Condors gezien. Later meer over de laatste dagen.
Syds en Anneke fan herte lokwinkse mei jimme jierdei en maak er een leuk feestje van.
Morgen vertrekken we alweer naar Chili, vanuit daar zal ik dan de laatste dagen gaan tikken.
Alles prima hier , maar (ondanks dat we vakantie hebben ) moe. De laatste dagen weer vroeg uit de veren en veel in de bus gezeten. En we zijn op grote hoogte geweest en dat pleegt ook een aanslag op je lichaam.
Groetjes van C en T
21 Oktober 2010 - 17:50
RennieV:
Lieve Dames, Ja het was erg gezellig bij de fam. Renema om Minke haar verjaardag te vieren. Je lieve vriendin vond dat jij talent hebt met het schrijven van verhalen en daar sluit ik me graag bij aan.
Atze en Geertje en Renny
en haar man gefeliciteerd met jullie beider jubileum.
Het is zo leuk dat dit allemaal kan op jouw mail Trijntje . Anders had ik het ook niet geweten. met groetjes Rennie -
22 Oktober 2010 - 07:36
Jan:
Nou Trijntje en Connie, als jullie moe zijn dan eerst maar eens wat rust nemen zou ik zeggen. Maar ja, morgen staat de bus naar Chili al klaar lees ik en dan zal er van rusten niet zoveel komen. Misschien wiegt de bus je, als de reis lang duurt, wel even lekker in slaap. Als jullie tenminste een fatsoenlik plekje kunnen bemachtigen. Het kan ook het dak van de bus worden als het heel druk is. Hoe dan ook: een hele goede voortzetting van jullie vakantie en ik ga zo even koffiedrinken bij de jarige jet (Anneke).
Tryn: oant in oare kear, as ik wer wat nijs haw, want ik wit bytiden net wat ik skriuwe moat en dan tink ik: letter marris, mar dêr hasto neat oan fansels.
Groetnis út Boksum, dêr't op dit stuit de sinne skynt.
22 Oktober 2010 - 09:41
Pasma's ût St. Anne:
Logisch dat je op een gegeven moment toch wel moe wordt...we hopen van harte dat er binnenkort toch echt een heerlijk uitrust moment in jullie reisplan komt. Als je moe bent neem je alles ook lang zo goed niet meer op en kun je er minder van genieten. Wat hebben jullie al vele prachtige dingen gezien en gedaan en Trijntje, wat kun je het fantastisch beschrijven:)
Dus nu ook al Condors gezien:D wauw.
We hopen dat jullie een goede reis hebben gehad naar Chili en dat er in Chili weer vele mooie dingen te bewonderen zijn.
Hier zijn we momenteel ook een beetje moe. Druk druk druk zoals altijd. Morgen is dan eindelijk het jubileumconcert en we zijn blij als het zondag is en we dat weer hebben gehad. Veel geregel en nog vele laatste loodjes. Maar het gaat vast weer een leuke en mooie avond worden.
Gelukkig gaan wij (Tjipke en Baukje) van dinsdag t/m vrijdag nog een paar dagen naar de Eifel in Duitsland.
Femke is nog steeds niet van de blaasontsteking af na 5 kuren, maar heeft net een onderhoudskuur van een half jaar gekregen. De uroloog heeft beloofd dat het dan ook echt beter wordt en het daarna echt over zal zijn!
En ojaaaaaaaa...ik (Femke) heb mijn rijbewijs trouwens eindelijk gehaald:D Dat wist je vast nog niet.
Het weer was hier afgelopen week niet zo best, zoveel regen gehad dat we bijna konden zwemmen! Dus maar hopen op beter weer voor de komende week.
Jullie nog heel veel plezier en een fijne tijd. Tot het volgende verhaaltje!
Groetjes Tjipke, Baukje en Femke